Hestehagen 4A-D

Alle leilighetene inneholder entrè, bad, 2/3 soverom, bod/teknisk rom og stue/kjøkken. Terrasse foran leilighetene i 1. etg., og balkong til leilighetene i 2. etg.

Beliggenhet

Fra Risør sentrum kjører man ut Kragsgate. Ta til høyre i rundkjøringen ved bensinstasjonen og inn på Furumoveien. Ta til venstre inn på Sundsveien og første til venstre inn på Vestlandsstykket. Ta så til høyre i første avkjørsel, så kommer feltet på venstre hånd. Leilighetene vil bli oppført på andre ubebygde tomt på venstre hånd.

Hesthagen ligger flott til i et boligområde med variert bebyggelse. Innover Vestlandsstykket er det både nyere og eldre boliger, samt noen leiligheter. Fra feltet er det kort vei ned til sjøen med flere fine badeplasser, gangavstand til offentlig badeplass Mindalen. Nede på Krana har man Risør båtsenter hvor det er et moderne bryggeanlegg med mulighet for å leie båtplass. Herfra er det kun en kort båttur ut i Risørs vakre skjærgård. I området rundt Hesthagen er det mye flott natur. De siste årene er det merket flere turløyper i området, blant annet til Vakthusheia, på Barmen med mer. Gangavstand til den koselige, hvite trehusbegyggelsen i Risør sentrum. Her er det flere selvstendige butikker og flere arrangementer gjennom året, med blant annet Risør Trebåtfestival og Villvinmarkedet som to av de mest kjente. Det er ca 15 minutters kjøring opp til E-18.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Ferdigstillelse/innflytting vil være 3. kvartal 2024 forutsatt at alle forbehold om realisering er avklart innen 31.12.2023. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsestidspunkt / innflyttingspunkt tilsvarende. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøperne senest 6 uker før overlevering.

Diverse

I alle beboelsesrom leveres 3-stavs parkettgulv hvitpigmentert XL, og ferdigmalte panelplater på vegger.

Tomt

Areal: ca 800 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten fradeles gnr. 14 bnr. 665, og vil bli seksjonert i 4 seksjoner. Nøyaktig tomteareal er p.t. ikke oppmålt, og tomteareal kan avvike noe.
Tomten leveres opparbeidet iht til skisse/beskrivelse med sådd plen, der det skal være plen. P-plasser og inngangsparti vil bli gruset. Det blir fellestomt med eksklusiv bruksrett utenfor/terrasse til leilighetene i 1 etg. Noe avvik kan forekomme.
Renovasjonen legges opp til på egen felles tomt. Det kan gjøres avtaler med RTA om felles dunker.

Regulering

Prosjektet/eiendommen ligger inn under Reguleringsbestemmelser for Vestlandsstykket, som gjelder gnr 14, bnr 14 med flere i Risør, sist revidert 13.03.2016. Planen omfatter hele utbyggingen, og kjøper av de hhv eiendommene kan ikke motsette seg realisering av tiltak innenfor planens begrensninger.

Ansvarlig megler

Tor Jan Endresen

Bilder

Detaljer

Soverom 2 - 3
Bad 1
BRA bolig 82 kvm
Terrasse 12 kvm

Plantegninger

Send forespørsel

DEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Tor Jan Endresen
Tor Jan Endresen
Eiendomsmegler MNEF
torjan.endresen@sormegleren.no
40 40 80 21