Hestehagen, Risør, Eneboliger og leiligheter
Hestehagen 2, 4950, Risør
Hestehagen, Risør, Eneboliger og leiligheter
Ditt nye hjem

Hestehagen er et nabolag bestående av flere flotte boliger.

Boligene har fleksible løsninger der du kan velge å ha 3 eller 4 soverom, inntil to stuer og 2 bad. I tillegg en egen romslig carport med tilhørende utvendig sportsbod. Alle boligene har en romslig terrasse med en fantastisk pergola.

Les om mer detaljer i prospektet.

Hestehagen boligområde ligger i et naturskjønt område med gangavstand og nærhet til skole, bade -og fiskeplasser, oppmerkede turløyper, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon. Det er ingen boplikt i Risør kommune.

Trykk på boligvelger for å få illustrasjoner og mer informasjon fra hver enkelt bolig.

Play Video

DEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Hestehagen, Risør, Eneboliger og leiligheter
Sørlandsperlen Risør
Hesthagen Iigger flott til i et boligområde med variert bebyggelse en kort kjøretur fra E18. Innover Vestlandsstykket er det både nyere og eldre boliger, samt noen leiligheter. Fra feltet er det kort vei ned til sjøen med flere fine badeplasser. Nede på Krana har man Risør båtsenter hvor det et moderne bryggeanlegg med mulighet for å leie båtplass. Herfra er det kun en kort båttur ut i Risørs vakre skjærgård. I området rundt Hestehagen er det mye flott natur. De siste årene er det merket flere turløyper i området, blant annet til Vakthusheia, på Barmen med mer. En kort kjøretur unna har man den koselige, hvite trehusbebyggelsen i Risør sentrum. Her er det selvstendige butikker og flere arrangementer gjennom året, med blant annet Risør Trebåtfestival og Villvinmarkedet som to av de mest kjente.
Bygget for å vare
Vi har lagt vekt på å få til en helhet av feltet og hver bolig leveres ferdig grunnet samt to strøk med beis i duse farger. Pergolaen på terrassen kan enten skjerme deg fra solen eller lage en lun sitteplass på kvelden. Strai kjøkken er valgt som kjøkkenleverandør, og hver boligkjøper får en time med en kjøkkenkonsulent. Boligene våre er utviklet med særlig fokus på arealeffektivitet og smarte løsninger. I Hestehagen blir det godt å bo!
Hestehagen, Risør, Eneboliger og leiligheter